Adatvédelmi tájékoztató

Page

Személyes adataim közlésével és az “ALÁÍRÁS” gombra történő kattintással nyilatkozom, hogy egyetértek az „EURÓPAI MAGYARORSZÁGOT – MAGYAR EURÓT!” céljával és hozzájárulok, hogy a közölt személyes adataimat az ujhelyi.eu oldal szerkesztői (Ujhelyi István EP-képviselő brüsszeli irodája; Európai Parlament, B-1047, ASP 10G242, Rue Wiertz, Brüsszel, Belgium), az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (2) bekezdése a) pontja alapján, további kapcsolattartás, véleménykérés, választási és egyéb tájékoztatás céljából, az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelje.

A * szimbólummal megjelölt adatok kitöltése kötelező.

Személyes adataim kezelésével összefüggésben tájékoztatást kérhetek az adatkezelőtől. A személyes adatok helyesbítését, törlését, zárolását az adatkezelőhöz eljuttatott nyilatkozatommal bármikor kezdeményezhetem (Ujhelyi István EP-képviselő brüsszeli irodája; Európai Parlament, B-1047, ASP 10G242, Rue Wiertz, Brüsszel, Belgium; e-mail: istvan.ujhelyi@ep.europa.eu). Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, tiltakozhatok személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve a bírósághoz fordulhatok. A közölt személyes adatokat Ujhelyi István EP-képviselő és az oldalt kezelő munkatársai nyilvánosságra nem hozzák, külföldre és harmadik személynek nem továbbítják.

A petíció támogató online-aláírásainak gyűjtése 2017.08.11.-én kezdődik és a cél megvalósulásáig tart.