SZABAD ÖNKORMÁNYZATOK = SZABAD DÖNTÉSEK

Közzétéve: 2019.09.12.

Te mire költenéd saját településeden és közösségedben az Európai Unió által biztosított forrásokat? Itt az ideje, hogy ne a kormány kénye-kedve szerint osszák el az európai közpénzt, hanem a szükség és a helyi emberek döntése alapján. Mondd el, küldd el a véleményed és ennek megfelelően keressük meg a legjobb megoldást a számodra!

Európai parlamenti képviselőként vállaltam az ellenzéki polgármesterek és polgármester-jelöltek hozzám eljuttatott kérésének megfelelően, hogy mindent elkövetek annak érdekében, hogy a szabad magyar önkormányzatok a jövőben több és jobban felhasználható közvetlen forráshoz jussanak. Ez nemcsak a fenntartható és célzott fejlődés záloga, de az orbáni korrupció kizárásának is egy lehetséges eszköze. Míg a Fidesz azt nézi, hogy melyik havernak játszhatóak ki az uniós pénzek, addig mi azt tartjuk szem előtt: hogyan fordíthatóak azok még hatékonyabban az emberek mindennapi életének jobbítására. A valódi rendszerváltás, a NER lebontása a narancsuralom alól felszabaduló városokban kezdődik.

Töltsd ki az alábbi rövid kérdőívet, mondd el pár mondatban, hogy Te mire költenéd az uniós forrásokat, ha a Te kezedben lenne a döntés! Egészségügyi fejlesztésre? Szociális bérlakás-programra? Több parkra, zöldfelületre? A fiatalok elvándorlását megfordító pályázatokra? Esetleg további infrastrukturális beruházásokra? Számít a véleményed, oszd meg velünk!

  Honnan írsz? (településnév)

  Mire fordítanád az uniós forrásokat a környezetben?

  Maradjunk kapcsolatban! Add meg neved és elérhetőséged, hogy tájékoztatni tudjunk a fejleményekről!

  Név (nem kötelező)

  E-mail (nem kötelező)

  Telefonszám (nem kötelező)

  [recaptcha]

  Megértettem és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

  copyrighted 2022, Dr. Ujhelyi István